À real African bike
Blijf op de hoogte en volg Karina
15 Juli 2013 | Malawi, Blantyre
Vandaag ben ik ook gestart met wat opknapwerkzaamheden aan de Alemekezekeschool. Een timmerman verstevigt de luiken en ik heb de gaten in het schoolbord gevuld en andere scheuren in de muur. Ik hoop dat het er woensdag goed uitziet zodat we ook de schoolborden kunnen schilderen.
Groet Karina
15 Juli 2013 - 22:16
Petra Kuipers:
Hoi Karina,
Wat gaaf dat je deze reis maakt en zoveel mooi werk kunt verrichten! Leuk om zo je belevenissen te kunnen volgen! Veel succes en een goede tijd nog! -
15 Juli 2013 - 23:03
Joke Bakker:
Hoi lieve Kaatje. Wat goed om steeds iets van je te lezen. Ondanks de sores met je real african bike klinkt het verhaal uit Malawi positief. We zijn erg benieuwd naar de story achter de gebeurtenissen. Veel succes bij alle ondernemingen!! Liefs van Frits en Joke -
15 Juli 2013 - 23:41
Yvonne Pols:
Nou Karina super woman in De Heer.., je blijft er wel kalm onder, zo ken ik je ook.
Hij is bij je en wil niet dat je op een brik rijd duss, bid ik dat je nu wel op een degelijke fiets zal rijden of je anders overal naar toe laat brengen hi hi onafhankelijk willen zijn,.... is soms fijn.
Lieve groet,
Zijn Shalom,
Yvonne -
16 Juli 2013 - 07:42
Jooske:
Hoi Karina,
Zo denk je dat je niemand nodig hebt en zo is het weer anders. Blijven lachen is het devies.
En ik begrijp dat je aan het bouwvakken bent. Veel succes ermee. Wel fijn dat je elke keer tijd neemt om ons op de hoogte te houden van je avonturen.
Ik hoop en bid dat je het een en ander voor elkaar krijgt.
Lieve groeten vanuit een zonnig Rilland.
Jooske -
16 Juli 2013 - 12:45
Bernardine:
Ha, die Karina,
Fietsen en auto's vragen in Malawi altijd veel geduld én gebed! Wat een zegen dat Sevana je toch steeds weer kan helpen! Zelfstandig en onafhankelijk zijn is goed, maar soms heb je gewoon hulp van iemand anders nodig! Fijn dat zij er voor je kan en wil zijn!
Succes met alles en veel zegen!
Groeten, Bernardine -
Marlies Doodkorte :
Helaas heb je niet veel geluk met je fiets! Ik hoop dat het verder wel goed met je gaat!
18 Juli 2013 - 00:08
22 Juli 2013 - 16:09
Cathrien:
lieve Karina.
Wat fijn dat je al zoveel hebt gedaan ,voor de scholen en de kinderen!!!
Petje voor je af, hoor
Ik wens je een hele fijne tijd daar,en Gods zegen op alles wat je doet.
Het is hier ook loeiheet in de schaduw 30 graden.
sterkte met alles
Liefs van cathrien