Aankomst
Blijf op de hoogte en volg Karina
15 Juli 2014 | Malawi, Blantyre
Dat was nodig want om 9.30 werden we pas wakker. We waren nog bezig met ons ontbijt toen Sevana al kwam. Ze nam ons mee naar haar koffieshop, waar we een lekkere bak koffie genoten. Daarna zijn we naar de bank geweest om wat kwacha's. We hadden het idee dat we zelf wel naar ons huis terug konden lopen, dat viel echter tegen en zijn we maar weer terug gelopen naar de koffieshop en heeft Sevana ons naar de kerk van David gebracht. Daar hebben we onze plannen voor de komende dagen met David besproken. Het plan is om met minibusjes naar de Allemekezekeschool en de Good Samaritanschool te gaan, want de afstanden zijn te groot om te lopen en autorijden vinden we beiden te gevaarlijk. David brengt ons terug naar ons huis, want het giet van de regen. Jaja Afrika betekent niet altijd zon.
We zitten nu wel lekker droog, maar helaas zit de sleutel van onze slaapkamer nog in de rugzak die nog in de koffieshop staat. Dat betekent dat we geen warme kleren kunnen pakken en geen tablets om op te werken. Gelukkig komt Sevana om een uurtje of 7 eten brengen en onze rugzak.
Zo ons eerste dagje Afrika zit er weer op. Ik weet wel dat het vaak anders loopt dan gepland en dat konden we vandaag alweer ervaren.
Groetjes uit een koud Blantyre
Karina
15 Juli 2014 - 21:51
Els:
Ik ben blij om te horen dat jullie er zijn en dat alles is goed gegaan!
Zeker na zoon hartelijk ontvangst.
Zo nu kan dan eindelijk het echte werk beginnen na al die weken van voorbereiding.
lieve groetjes -
15 Juli 2014 - 21:51
Els:
Ik ben blij om te horen dat jullie er zijn en dat alles is goed gegaan!
Zeker na zoon hartelijk ontvangst.
lieve groetjes -
15 Juli 2014 - 23:20
Corrie:
Lieve Karina,
Fijn dat jullie goed zijn aangekomen in Malawi. Gezellig voor je om samen met Jooske te zijn.
Het zal zeker een blij weer zien zijn met de oude bekenden.
Veel vreugde en zegen,
Liefs Corrie -
16 Juli 2014 - 01:06
Ronald Boomsma:
Beste Karina en Jooske, goed om te horen dat jullie veilig zijn aangekomen.Geniet er van, succes, zegen en groetjes aan allemaal. Ronald
16 Juli 2014 - 01:07
16 Juli 2014 - 01:17
17 Juli 2014 - 22:16
Chantal:
Hoi Karina wat fijn dat je veilig aangekomen bent.
Geniet van jullie reis, ik kijk uit naar je volgende blog
Groetjes Chantal